Cum să obțineți clienți potențiali MLM

A învăța cum să obțineți clienți potențiali MLM este esențial pentru succesul dvs. MLM se bazează pe construirea unei rețele de distribuitori sau recruți pentru a vinde produse sau servicii și pentru a recruta mai mulți distribuitori. Dacă nu generați un flux constant de clienți potențiali mlm, în curând veți pierde afacerea.

Să vedem cum puteți să obțineți clienți potențiali MLM

Abordarea caldă a pieței:

Aceasta este metoda vechii școli. Este încă folosită de mulți profesioniști de succes mlm, astăzi. Cum o folosești pentru a obține clienți potențiali mlm? Începeți cu piața caldă, inclusiv familia, prietenii și cunoștințele. Convingerea este că acești oameni ar putea fi mai dispuși să se alăture oportunității tale MLM sau să te îndrume către potențiali clienți potențiali. Mulți dintre noi descoperim, dureros, că nu este întotdeauna cazul.

Prezență online:

Creați un site web profesional și atractiv sau o pagină de destinație care să explice oportunitatea MLM. Sisteme precum WordPress fac incredibil de ușor să creați o prezență online simplă.

SFAT: Nu folosiți numele companiei pe site-ul sau domeniul dvs. Concentrați-vă pe brandingul „tu”. Compania dvs. poate interzice utilizarea numelui lor în marketingul dvs. și chiar doriți să vă stabiliți ca un profesionist credibil.

Dacă nu aveți deloc buget pentru propriul site web, iată câteva sfaturi despre cum să generați clienți potențiali mlm fără un site web.

Utilizați platforme de social media precum Facebook, Instagram și LinkedIn pentru a intra în legătură cu potențiali clienți. Împărtășește-ți povestea și beneficiile oportunității tale MLM.

Marketing de conținut:

Creați conținut valoros legat de produsele sau industria dvs. MLM. Aceasta poate fi sub formă de postări pe blog, videoclipuri sau podcasturi. Oferă informații care pot ajuta oamenii să rezolve probleme sau să-și îmbunătățească viața și promovează-ți subtil afacerea MLM în cadrul acestui conținut.

SFAT: Concentrați-vă pe modul în care îi puteți ajuta să rezolve o problemă versus „de ce ar trebui să vi se alăture”.

SEO și optimizarea cuvintelor cheie:

Când creați un blog sau un site web, asigurați-vă că site-ul și conținutul dvs. sunt optimizate pentru motoarele de căutare. Cercetați și vizați cuvinte cheie relevante pentru nișa dvs. MLM pentru a atrage trafic organic.

Publicitate plătită:

Când aveți un buget disponibil, investiți în publicitate online plătită, cum ar fi Google Ads sau Facebook Ads, pentru a viza anumite categorii demografice și pentru a ajunge la clienți potențiali.

Companii de generare de clienți potențiali MLM:

Există companii specializate în furnizarea de clienți potențiali MLM. Fiți precaut când luați în considerare această opțiune, deoarece calitatea clienților potențiali poate varia foarte mult. Unii pot să nu răspundă sau să nu fie interesați de oportunitatea ta.

Sfatul nostru: NU cumpărați NICIODATĂ clienți potențiali MLM

Evenimente de networking:

Participați la evenimente, târguri comerciale și conferințe legate de industrie pentru a intra în legătură cu persoane similare care ar putea fi interesate de afacerea dvs. MLM. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna un eveniment MLM. Concentrați-vă pe evenimente care au legătură cu produsele și serviciile pe care le oferiți.

Forumuri și comunități MLM:

Alăturați-vă forumurilor, grupurilor și comunităților online dedicate MLM sau marketingului în rețea. Implică-te în discuții, construiește-ți reputația și atrage în mod natural clienții potențiali.

Magneți de plumb:

Creați magneți potențiali precum cărți electronice, seminarii web sau resurse gratuite care oferă valoare publicului țintă în schimbul informațiilor de contact ale acestuia.

Marketing prin e-mail:

Creați și mențineți o listă de e-mail cu potențiali clienți. Acestea sunt persoane care ți-au solicitat informațiile și doresc să audă de la tine informații. Trimiteți-le actualizări regulate despre afacerea dvs. MLM, promoții și conținut informativ.

Cold Outreach:

Abordați clienții potențiali direct prin mesaje reci sau prin e-mailuri. Asigurați-vă că mesajele dvs. sunt personalizate și oferă o propunere de valoare clară. Acesta poate fi dur. Atenție.

Urmarire:

Urmărirea consecventă este esențială. Este posibil ca mulți potențiali clienți să nu fie pregătiți să se alăture imediat, așa că menținerea contactului și cultivarea relației sunt esențiale.

Oferiți formare și asistență:

Odată ce aveți clienți potențiali interesați de afacerea dvs. MLM, oferiți-le formare și sprijin pentru a-i ajuta să reușească. Acest lucru poate duce la relații și recomandări mai puternice.

Amintiți-vă că construirea încrederii, a fi autentic și a oferi valoare reală clienților potențiali sunt componente cheie ale generării de succes a clienților potențiali MLM. Evitați tacticile agresive sau spam, deoarece acestea vă pot afecta reputația și pot îndepărta clienții potențiali. Construirea unei prezențe online solide și dezvoltarea unor abilități interpersonale puternice sunt importante pentru succesul pe termen lung în generarea de clienți potențiali MLM.

Începe astăzi cu o probă gratuită de 30 de zile. Click AICI!

Pentru mai multe informații sau noutăți despre email marketing va rog sa va abonați pe formularul de mai jos:

 

First Name
Last Name
Email