marketing affiliat

Cum mă ajută pe mine Got Backup

Cum mă ajută pe mine Got Backup

Fiind agent imobiliar fac foarte multe poze și videoclipuri. Am două telefoane și un laptop de care mă folosesc în munca mea. Tot ce realizez cu unul dintre telefoane, fotografii sau videoclipuri, se duc automat in cloud. Apoi când ajung acasă și trebuie să procesez fotografiile intru la laptop și îmi i-au din cloud ce am nevoie, fără să am grija transferului de pe un dispozitiv pe altul. Simplu, nu?

La fel se întâmplă și cu documentele, le pot edita în cloud în format document, prezentare, pdf sau excel și foarte ușor le pot distribui la clienți sau colegi, fără să-mi fac griji de mărimea fișierului.

Este un real ajutor spațiul în cloud de la Got Backup, stau fără grijă ca îmi pierd munca și am acces de oriunde la biroul meu virtual, care este securizat cu criptare militară. Spațiul este mai mult decât generos, având 6TB(6.000 GIGA) LA UN SUPER PREȚ : 9,97 dolari pe lună.  Nu greșesc când spun că este cea mai buna ofertă de pe piață la ora actuală.

Nu ezitați și păstrați-vă munca și amintirile în siguranță:

   Apoi pe lângă toate acestea, în timp ce vă păstrați în siguranță datele dvs., Got Backup vă oferă posibilitatea să deveniți membru reseller având un plan foarte bun de compensare, plătind 200% comision. Chiar din confortul tău de acasă, pe lângă serviciul care îl aveți mai puteți câștiga niște bani în plus. Dacă deveniți membru reseller puteți câștiga câteva sute de dolari, în timp, doar plătind abonamentul lunar. Plasarea în Matrice a membrilor este determinată de sponsorul acestora. Spillover-ul poate avea loc dacă sponsorul tău și cei de deasupra ta în Matrix recrutează noi membri mai repede decât tine. În astfel de cazuri, unii dintre acești membri noi pot fi plasați sub tine în Matrix, deoarece nu există alt loc unde să meargă decât sub cei care sunt deja acolo, cum ar fi ,,tu,,.

Comisioanele binare vor fi acordate celor care se încadrează în Matrix-ul tău, chiar dacă nu i-ai sponsorizat în sistemul Got Backup.

Rețineți că există două moduri de a vă construi matricea: calea lentă și calea rapidă. Calea lentă este să așteptați spillover-ul, care poate dura câteva săptămâni sau chiar luni, în funcție de cât de repede construiesc oamenii de deasupra dvs. din matrice. Cu toate acestea, chiar dacă o singură persoană este plasată sub dvs. în matrice și lucrează cu sârguință, ea vă poate aduce sute de dolari în venit rezidual în fiecare lună pentru anii următori. Deci este important să aveți răbdare. Alternativ, dacă doriți să vă construiți matricea rapid și să câștigați mult mai mulți bani în timp ce profitați de bonusurile noastre enorme de egalitate, înscrieți câteva persoane! Prin simpla înscriere a două persoane, vă puteți tripla potențialul de venit și puteți obține un avans semnificativ în maximizarea planului de compensare. La urma urmei, fără un produs grozav, rareori există o oportunitate de succes. Got Backup este condus de o companie care funcționează de aproape două decenii (20 de ani). Got Backup este un sistem grozav care vă va proteja activele digitale și ale familiei dvs. Aveți încredere în proces!

Veniți alături de noi:

     Pentru informații suplimentare și ultimele noutăți vă invităm să vă abonați pe formularul de mai jos:

First Name
Last Name
Email

The Most Popular Traffic Exchange