Proprietate de poveste…

Simeria, un oraș liniștit așezat în centrul județului Hunedoara, Ștefan Cel Mare, o stradă în centrul orașului, nu departe de Primărie, școală, piață, magazine, parcuri, mijloace de transport, adăpostește o proprietate de poveste…
Așadar pe la mijlocul străzii, la numarul 16 ajungi la o casă cochetă, renovată total anul trecut și compusă din living, două dormitoare mari, bucătărie, baie și dressing în suprafață de 120 mp.
Apoi casa continuă cu o terasă generoasă care duce la o superbă vilă construită în anul 2010 și ca să nu uit, între cele doua case cu intrare din terasă mai există un apartament, da un apartament cu o cameră și baie pentru cățeluși.

Intrăm în cea de a doua casă unde ne întâmpină un living mare care se continuă cu sala de mese și bucătăria. La parter se mai găsește baia și casa scării care ne duce la etaj unde găsim 2 dormitoare mari, un dressing mare care la nevoie se poate transforma într-un dormitor pentru un copil, baia și ieșirea pe terasa de la etaj, terasă de care nu iți mai vine sa te desparți… În total suprafața casei este de 186 mp.
Casele sunt izolate exterior cu polistiren de 10 și 12 cm, podul izolat cu vată și între etaje este placa de beton, instalațiile electrice și termice sunt pe cupru iar finisajele sunt de calitate bună.
Terenul pe care se află proprietatea este în suprafață de 435 mp. Curtea interioară este amenajată cu gazon întreținut constant prin tunderea lui și irigat cu instalație automatizată.  Sub prima casa se găsește o pivniță de 60 mp, foarte utilă în gospodărie dar și în business. În interiorul curții se pot parca două mașini iar in fața casei mai au loc incă două.
Aceasta poveste frumoasă poate fi pentru un stil de viață luxos și confortabil sau business.
Citeste mai departe AICI…