Marketing afiliat fără un site web

 

Să ai propriul tău site web pentru a-ți promova produsele afiliate este o opțiune bună. Dar nu este necesar. Există multe metode disponibile care pot fi folosite pentru a vă face afacerea de marketing afiliat. Lista este lungă, dar cele mai importante metode sunt marketingul prin e-mail, scrierea de articole pentru e-grupuri, participarea la discuții online etc. Să discutăm câteva metode importante care pot fi folosite pentru a vă promova produsele afiliate fără a avea propriul site.
Marketing prin e-mail
În această metodă vă puteți promova link-urile de afiliat și nu aveți nevoie de propriul site. Oamenii pot face clic pe linkurile dvs. de afiliat prezente în e-mailurile dvs. și pot merge direct pe site-ul web al comerciantului pentru a cumpăra produsele.
E-mailul dvs. ar trebui să conțină introducerea despre produsul pe care îl promovați și linkurile dvs. de afiliat. Încercați să vă faceți e-mailurile interesante și scurte.
Încercați să vă extindeți lista de contacte. Utilizați cât mai multe metode pentru a obține adresele de e-mail ale unor persoane noi. Utilizați forumuri online, forumuri de chat etc. pentru a vă face prieteni noi. Lista ta de e-mail trebuie să conțină cel puțin câteva sute de persoane de contact. Dar nu trimite spam. Nu trimite e-mailuri persoanelor care nu știu despre tine sau care nu doresc să-ți primească e-mailurile. În caz contrar, îți vor bloca e-mailurile și îți vei pierde contactele. După cum am spus, e-mailurile dvs. ar trebui să fie interesante pentru a atrage atenția cititorului.
Promoție offline
Puteți utiliza metodele offline de promovare, cum ar fi anunțuri clasificate, fluturași etc. Cea mai bună alegere sunt anunțurile clasificate, deoarece expunerea lor este cea mai mare.
Scrierea de cărți electronice gratuite
Este similar cu marketingul prin e-mail. Dar în această metodă veți scrie cărțile electronice informative și interesante și le veți trimite oamenilor prin adresa lor de e-mail. Aceste cărți electronice ar trebui să fie ușor de citit și utile pentru cititorii lor. Subiectele ar trebui să fie legate de produsele dvs. afiliate, astfel încât să puteți recomanda produsele din corpul cărților electronice. Alternativ, puteți adăuga o scurtă notă despre produsele dvs. afiliate și linkurile afiliate pentru promovare. Dacă cititorilor le place cartea dvs. electronică, ei pot vizita site-ul web al comerciantului și pot face o achiziție.
Scrierea pe forumuri
Căutați câteva forumuri, cel puțin trei, care au legătură cu produsul dvs. și au un rang înalt al paginii. Înregistrați-vă pe aceste forumuri și începeți niște discuții pe forumul în care sunt implicați maximum de oameni. Postați întrebările dvs. acolo sau răspundeți la unele întrebări ale altor membri. Dar nu adăugați niciun text de promovare în corpul postărilor dvs. Aveți voie să vă puneți semnătura la sfârșitul postării. Aici puteți scrie numele dvs. și link-urile de afiliat.
Când deveniți un membru activ al acestui forum, este posibil să obțineți puțin trafic de pe aceste forumuri către site-ul dvs. de comerciant prin link-urile dvs. de afiliat. Acest lucru va duce în cele din urmă la mai multe vânzări ale produselor pe care le promovați.
Scrierea articolelor
Puteți scrie articole și le publicați în directoarele de articole gratuite. Puteți încorpora link-urile dvs. afiliate în textul articolelor dvs. Dacă articolele dvs. sunt bine formatate, informative și directorul de articole are trafic mare, atunci vă puteți aștepta la un trafic bun către link-urile dvs. afiliate. Și știți că mai mult trafic pe link-urile dvs. afiliate va duce la mai multe vânzări prin link-urile dvs. afiliate.
Concluzie
Utilizarea unui site web pentru a vă promova produsele afiliate este o idee bună, dar nu este necesară. Puteți folosi metodele alternative pentru a vă promova produsele și linkurile afiliate. Cele mai populare dintre aceste metode sunt marketingul prin e-mail, scrierea pe forumuri, scrierea de articole și promovarea offline, cum ar fi anunțuri clasificate. Ideea principală este că, în loc să-ți promovezi site-ul web, vei promova direct link-urile tale afiliate, iar oamenii vor merge direct pe site-ul comerciantului făcând clic pe link-urile tale afiliate pentru a cumpăra produsele. În acest fel, nu trebuie să plătiți suplimentar pentru crearea și întreținerea site-ului dvs.

Completeaza formularul si valideaza adresa de email si instant vei primi informatiile pe email.

First Name
Last Name
Email